Joi, 7 Iunie 2018

Arhiereasca binecuvântare pentru candidaţii din Arhiepiscopia Iaşilor care doresc să se înscrie la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iaşi, studii de licență și master, sesiunea iulie 2018, va fi acordată în baza unui interviu care se va desfășura la Colegiul „Sf. Nicolae”, Str. Agatha Bârsescu Nr. 9, Iaşi, în perioada 16-19 și 21 iulie 2018, în intervalul orar 9.00-15.00.

Obţinerea arhiereştii binecuvântări se va face personal, în baza următoarelor documente:

  1. cerere adresată Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, înregistrată la secretariatul Centrului eparhial Iași, prin care se solicită binecuvântarea arhierească;
  2. recomandare de la preotul paroh și de la duhovnic (dacă cei doi sunt persoane diferite atunci vor fi prezentate două recomandări; preoţii vor prezenta recomandare de la protopopul de care aparţin, monahii de la stareţul mănăstirii în care vieţuiesc, iar stareţii de la exarhul locului). Solicitările venite din partea monahilor și monahiilor trebuie vizate de Exarhul mănăstirilor.
  3. adeverința că este apt din punct de vedere psihologic (la cabinetul ATEST, Bld. Ştefan cel Mare şi Sfânt, Nr. 8, et. 2, cam. 14, Iaşi, www.atest.ro);
  4. CV – Europass;
  5. Doar pentru admiterea la Master-ul profesional Misiune și slujire pastorală - Chestionar de admitere (click atașamente)– completat și printat în 2 exemplare. Interviul va avea loc plecând de la acest document. În variantă electronică, acesta va fi transmis pe adresa de email hrisostom.radasanu@mmb.ro până pe data de 16 iulie 2018 pentru programarea interviului.