Marţi, 17 Mai 2022

Vineri, 13 mai 2022, în Sala Sinaxar a Muzeului Mitropolitan a avut loc Adunarea Generală a membrelor Societății Ortodoxe a Femeilor Române - Iași.

Pe ordinea de zi au fost discutate Schimbarea Statutului SOFR Iași și desemnarea unei  persoane împuternicite pentru înregistrarea modificărilor. Având în vedere cerințele actuale, Consiliul Director al SOFR a lucrat mai mult timp la completarea statutului, în conformitate cu legislația în vigoare din prezent, privind funcționarea și activitatea ONG -urilor. Prezentarea acestuia în vederea aprobării lui, a fost făcută de Gabriela Pipirig, membră a Consiliului Director al SOFR, care a lucrat intens la acest statut. Doamnele s-au reunit și au votat în unanimitate noul statut care va fi depus pentru autentificare.

Ne-am bucurat de prezența arhim. Nicodim Petre, delegatul Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan pentru activitățile SOFR și care a vorbit despre importanța acestui demers, dar și despre această perioadă deosebită de la Învierea Domnului până la Înălțare.