Vineri, 6 Iulie 2018
Tudorel Rusu

În perioada 1-8 iulie 2018 are loc cea de-a VI-a ediţie a Festivalului-Concurs Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”, organizat de Asociaţia „Iubire şi Încredere” - Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi. Astăzi, de la ora 10:00, la Casa de Cultură a Studenţilor, Concursul Internaţional de Muzică Corală va continua cu Secţiunea de concurs Coruri de copii Cantus Mundi. În seara zilei, de la ora 19.00, în Grădina Complexului Comercial Palas, va avea loc un Concert Coral Internaţional.

În perioada 1 - 8 iulie 2018 are loc la Iași cea de-a VI-a ediţie a Festivalului-Concurs Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”, organizat de Asociaţia „Iubire şi Încredere” - Iaşi în partenereriat cu Primăria Municipiului Iași, prin compartimentul Centenar, în cadrul Programului Centenar al Primăriei Municipiului Iași 2017-2020.

Astăzi, 6 iulie, de la ora 10.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, Concursul Internaţional de Muzică Corală va continua cu Secţiunea de concurs Coruri de copii Cantus Mundi. Vor concura coruri din România, Ucraina şi Republica Populară Chinză.

Tot astăzi, de la ora 19.00, în Grădina Complexului Comercial Palas, va avea loc un Concert Coral Internaţional. Dacă vremea va fi nefavorabilă, evenimentul se va desfășura în Atrium Palas. Vor urca pe scenă corurile participante la secțiunea de concurs menţionată anterior.

Accesul publicului la eveniment este gratuit. Evenimentul va fi transmis live (audio-video) pe site-ul şi pagina de Facebook ale Asociaţiei. Înregistrarea va fi disponibilă pe canalul de YouTube al Asociaţiei „Iubire şi Încredere”.