Joi, 3 Octombrie 2019

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, începând de la ora 9.30, la Casa socială a Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” Tomești I, Protopopiatul Iași II, s- a desfășurat un curs de formare pe teme de comunicare. Acest curs a fost organizat cu sprijinul Departamentului de Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor.

Formatorul delegat a asigurat tot sprijinul logistic necesar desfășurării în bune condiții a evenimentului: laptop, proiector, planșe, afișe, material didactic, ș.a.

Cursul a fost format din două părți: una teoretică și una aplicativă, cu jocuri în ateliere de lucru. Activitatea s-a adresat copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 12 - 18 ani, care fac parte din grupul de cateheză al parohiei. În jurul amiază a fost asigurată o masă de prânz pentru toți cei prezenți, prin bunăvoința mamelor copiilor implicați în proiect.

Astfel de cursuri vor mai avea loc și în viitor, pentru formarea caracterelor moral-religioase ale tinerilor creștini, mai ales în prezent, când avem atât de puțini copii și tineri în jurul Bisericii noastre.

Mulțumim celor care au participat și celor care au ajutat la buna desfășurare a acestei activități și rugăm pe Maica Domnului, ocrotitoarea parohiei noastre, să lumineze mințile și să îndrume tineretul pe calea credinței celei adevărate.