Vineri, 4 Iunie 2021
Flavius Popa

Săptămâna viitoare, în perioada 12 - 13 iunie, Arhiepiscopia Iașilor organizează o serie de evenimente liturgice și culturale, cu ocazia împlinirii a 380 de ani de la venirea moaștelor Sfintei Cuvioase Parascheva în capitala Moldovei. Cu acest prilej, Editura mitropolitană Doxologia anunță apariția a două volume: „Noi considerații referitoare la aducerea moaștelor Sfintei Cuvioae Parascheva la Iași” și mini-albumul „380 de ani de la aducerea la Iaşi a moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva”.

Pentru a marca acest moment aniversar, Editura Doxologia a Arhiepiscopiei Iaşilor anunţă apariţia a două noi lucrări: „Noi consideraţii referitoare la aducerea moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva la Iaşi”, ediţie îngrijită de Bogdan Brânză, şi un mini-album „380 de ani de la aducerea la Iaşi a moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva”. Acestea pot fi achiziţionate online, la adresa edituradoxologia.ro, sau de la Librăria Doxologia, situată în Iași, pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

De asemenea, pe site-ul Editurii Doxologia puteți comanda în această perioadă și celelalte volume apărute de-a lungul vremii și dedicate Sfintei Cuvioase Parascheva.