Luni, 4 Ianuarie 2021

În cadrul Parohiei „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din satul Râșca, comuna Drăgănești, Protopopiatul Târgu Neamț, a cărei biserică a fost mistuită de un  incendiu devastator în data de 30 noiembrie 2020, a fost săvârșită sâmbăta trecută slujba Vecerniei în cinstea Sfântului Arhidiacon Ștefan, hramul de iarnă al parohiei.

Părintele paroh Albert Florian Iftime, dimpreună cu ceilalți slujitori, au mulțumit Bunului Dumnezeu pentru toate binefacerile primite și pentru ajutorul primit în vederea organizării unui nou spațiu de rugăciune în casa socială.

La sfârșitul slujbei, părintele Constantin Cristian Andron de la Parohia „Sfânta Treime” Mănăstirea Neamț a rostit un cuvânt de folos duhovnicesc, arătând curajul și credința nezdruncinată a Sfântului Ștefan, îndemnând credincioșii acestei parohii la unire frățească, rugăciune statornică si mărturisirea credinței, asemenea Sfântului Ștefan.

Părintele paroh Albert Iftime a mulțumit părintelui Constantin Cristian pentru cuvântul de mângâiere și încurajare, asigurând totodată pe miluitorii, donatorii și noii ctitori ai bisericii de rugăciune și pomenirea la Dumnezeiasca Liturghie.

Cei  care doresc sprijine viitoarea biserică din satul Râsca o pot face prin donații:

Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” Râșca

RO85 RNCB 0199 1446 9167 0004, deschis la BCR

Telefon 0745.804.936 pr. Albert Iftime

(pr. Cristian Moaleș)