Miercuri, 20 Mai 2020

Departamentul Pro Vita, alături de Tabăra „Floare de colț” și Editura Doxologia, din cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, invită copii și părinți la ateliere de lectură „Spune-mi o poveste pentru suflet”.

În cadrul acestor ateliere, copiii vor asculta povești cu folos despre bunătate, despre prietenie, despre iubire, despre bucurie, despre familie și despre multe alte subiecte interesante.
Povestitoare va fi învățătoarea Andreea Ghiorghiță, voluntar Pro Vita Iași, studentă la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, secția Teatru. Atelierele vor avea loc online, pe Zoom, în fiecare joi, de la ora 18.00. Participanții vor primi din timp informațiile pentru conectare.

Povestea care va fi citită joia aceasta, pe 21 mai, se numește: „Lumea este darul lui Dumnezeu”, de Lisa Tawn Bergren (traducere de Dragoș Dâscă).

„Vizita Puiuţului la expoziţia Urşi din întreaga lume naşte o sumedenie de întrebări în mintea sa. Mămica Ursoaică îl ajută să înţeleagă că lumea întreagă este plină de ursuleţi care trăiesc în multe alte locuri în afară de Polul Nord. Puiuţul înţelege astfel că, deşi arată puțin diferit unul de celălalt, fiecare ursuleţ are un loc al său în această lume mare şi minunată a lui Dumnezeu.”

Cartea este tipărită la editura Doxologia și poate fi găsită aici: https://edituradoxologia.ro/lumea-este-darul-lui-dumnezeu

Pot participa copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Un atelier se va desfășura cu maximum 10 participanți.

Înscrierile se fac printr-un email la adresa: departament.provita@mmb.ro.

*
„Spune-mi o poveste pentru suflet” este un proiect coordonat de Ioana Revnic și are ca scop educația caracterială. (Sorina Nicoleta Topliceanu, referent Pro Vita Iași)