Vineri, 11 Ianuarie 2019
Alex Atudori

În cadrul Conferinței inaugurale a Asociației Teologice Internaționale au continuat astăzi, 11 ianuarie, sesiunile de prezentări cu tematică teologică.

 

În cadrul Conferinței inaugurale a Asociației Teologice Internaționale au continuat astăzi, 11 ianuarie, sesiunile de prezentări cu tematică teologică. În debutul zilei, invitații evenimentului au participat la Sfânta Liturghie, săvârșită în Catedrala „Sfântul Gheorghe” din cadrul Ansamblului mitropolitan. După prima etapă a sesiunilor de prezentări, participanții s-au deplasat la Muzeul Mitropolitan, unde au asistat la vernisajul unei expoziții inedite de icoane. În programul evenimentului academic ce se întinde pe mai multe zile sunt incluse, pe lângă prezentările de lucrări științifice, și vizite la mai multe mănăstiri din Iași și din Moldova, precum și lansări de carte la mai multe librării ieșene.

Lucrările academice ale Conferinței teologice internaționale „Unitate panortodoxă şi sinodalitate” de la Iași se vor încheia sâmbătă, 12 ianuarie.