Vineri, 10 August 2018
Alex Atudori

Biroul de asistență Socială al Protopopiatului Iași II, în colaborare cu Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală, organizează în perioada 10-11 august o întâlnire a copiilor de preoți cu tema „Mult bine pot face puțini oameni buni împreună”.

Biroul de asistență Socială al Protopopiatului Iași II, în colaborare cu Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală, organizează în perioada 10-11 august o întâlnire a copiilor de preoți cu tema „Mult bine pot face puțini oameni buni împreună”. În prima zi a evenimentului, 60 de copii s-au întâlnit la Centrul Agora din Iași, unde au participat la sesiuni de discuții, precum și la activități de recreere și jocuri pe grupe.

În cea de-a doua zi a întâlnirii, tinerii se vor reuni la Miclăușeni în județul Iași, unde vor continua sesiunile de lucru și activitățile de socializare, de data aceasta în aer liber și în locația pitorească a Castelului Sturdza.

Conform organizatorilor, scopul principal al acestor activități îl constituie bucuria comuniunii și a cunoașterii reciproce, copiii participanți având ocazia de a socializa unii cu ceilalți și de a-și împărtăși propriile experiențe și viziuni.