Marţi, 10 Iulie 2018
Alex Atudori

Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași a găzduit luni, 9 iulie, o dezbatere publică pe tema „Strategiei naționale de educație parentală”.

Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași a găzduit luni, 9 iulie, o dezbatere publică pe tema „Strategiei naționale de educație parentală”. Dezbaterea a fost organizată de Platforma Civică „Împreună” în colaborare cu Asociația „Părinți pentru Ora de Religie” - APOR, filiala Iași. Evenimentul a avut loc cu prilejul consultărilor privind „Strategia națională de educație parentală” pusă recent în dezbatere publică de Ministerul Educației Naționale. Invitații dezbaterii au fost pr. lect. dr. Adrian Sorin Mihalache, prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș, inspector școlar general, prof. univ. dr. Carmen Crețu, prorector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și pr. dr. Felician Tiba.

Pe parcursul celor trei ore de dezbatere moderate de dr. Rodica Pop, invitații au pus în discuție controversele legate de proiectul strategiei naționale de educație parentală și oportunitatea acestui proiect, la final acordând răspunsuri întrebărilor adresate de audiență.